Flippin’ Burgers, Kungsholmen

I dag var jag och några till på superhajpade Flippin’ Burgers på Kungsholmen. Jag kan börja med att svara på de frågor som jag antar att en del av er har som kommer hit: JA, det var jättelång kö (fortfarande!). JA, det var värt det. JA, jag har en bild på menyn.

Vi kom dit 17:50, tio minuter senare stod vi uppskrivna på en kölista, och vi fick veta att det skulle vara ungefär 1,5 timmars väntetid. Efter en timme och femtio minuter ropade de äntligen upp: ”SANDRA?” och hela vårt sällskap svarade: ”JA, DET ÄR VI!!!!” Haha, vi var så jäkla hungriga. Då var klockan tio i åtta och vi hade känt den där goda doften från grillen ett bra tag.

Det fanns sex stycken hamburgare att välja på. Vi var fem i vårt sällskap och alla valde Flippin’, så jag har svårt att uttala mig om de andra. Men alla runt vårt bord var oerhört nöjda med burgarna vi fick ut. Det bästa var nog att de var så saftiga. Blir så besviken de gånger man beställer hamburgare ute och de inte alls är särskilt saftiga. Varje jäkla gång tänker jag att jag skulle kunnat göra mycket godare burgare själv hemma. För en gångs skull behövde jag inte känna så när vi käkat klart, toppen! Och om inte burgarnas saftighet var det bästa, så var det nog brödet. Riktigt gott bröd.

Jag har läst på andra ställen att folk känt sig uttittade av kön som står och väntar utanför på sin tur. Vi kände inte av det alls. Kanske berodde det på att vi satt inne, och större delen av kön stod utomhus. Det var kanske värre för de som satt på uteserveringen, men för oss var det som sagt inga problem alls.

Efteråt köpte alla utom jag milkshake gjord på Ben & Jerrys. Jag snyltade däremot både från min kille och min kompis, de hade varsin Strawberry cheesecake. Det var fantastiskt gott. På bilden här ovanför syns en Caramel Chew Chew (t.v.) och en Strawberry Cheesecake (t.h.).

Betyg och hälsningar under disken.

Jag går gärna hit igen, men då orkar jag nog inte köa mer än en timme, haha.

/S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s